Friday, 17 January 2014

Trip Ke Jakarta - Bandung


Salam sejahtera...

Ni semua gambar2 kami sewaktu berjalan ke Indonesia..Jom cuci mata...
best soping2
makanan indonesia

Ni di tangkuban parahu- bandung..mmg sejuk..

pemandangan jalan raya di bandung..kecut perut tinggi sgt
jakarta
bandar jakarta
bali heaven -factory outlet

ni adalah desert yg sedap di bandung ..tapi xingat nama apa..

Cite tentang sofia dan adiknya

Assalammualaikum dan salam sejahtera..

Rasanya dah berkurun tak update blog ni..nak kata sibuk tak jugak..tapi penyakit M ni yang telah melanda diri ku..he3.. pejam celik pejam celik rasanya macam sekejap je tahun 2013 berlalu sekarang dah masuk tahun baru 2014..So sempena tahun baru mesti kena azam baru..cewahh..oklah nak cite pasal sofia dan adik nye ni..
ha tengok tu kakak sofia tu sempat lagi berposing sebelum nk gi sekolah..Happy sangat dua beradik ni..Sofia ni sekarang suka sangat melaram..pantang nampak mama nye make-up mulalah nak jugak makeup..lipstik mama mmg pantang jumpa lah mesti di sapu ke bibir je..sekarang pegi mane je msti nak pakai tudung plak..bguslh..sejuk hati mama ni..he3..mudah-mudahan berkekalan sampai ke besar nanti..sofia sekarang dh masuk tahun ke 5..

Si adik nya plak sekarang sibuk je nak mengikut..pantang tgk org bersiap dia dh tahu orang nak jalan..tak bawak siap lh die meraung..he3..adik ni mmg suka senyum org nye..mgkin ikut papa nye kot..hu3..adik sekarang dh 10 bulan..rasa cm smlm je mama lahir kan adik..cepat betul masa berlalu..


Ok setakat ni saja cite mengenai adik dan kakak..byebye